Rok dostave:

Pri spletni trgovini atur-travel.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga.

Blago ki je na zalogi, je rok dobave 1-3 delovne dni, kot ga ima določeno naš pogodbeni dostavljalec Pošta Slovenije. Večina pošiljk je po Sloveniji dostavljena že naslednji dan po oddaji (D+1), najkasneje pa v roku treh dni (D+3).

V rok dobave se ne šteje (povzeto s spletne strani Pošta Slovenije):

  • Dan oddaje pošiljke, sobote, nedelje in prazniki
  • Zamude zaradi nepopolnega naslova, zamude zaradi višje sile
  • Dan po oddaji pošiljke, če je bila oddana po zadnjem času za sprejem pošiljk

Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

Po oddaji naročila prejme kupec obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. Dostavo blaga bo izvedla Pošta Slovenije. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo pismonoša pustil obvestilo o dostavi pošiljke. V primeru, da paketa ne dvignete v roku 15-dni pri vaši enoti Pošta Slovenije, se bo vrnil na sedež podjetja spletne trgovine atur-travel.si.

Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrajšem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:

  • Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo pismonoša pustil sporočilo prosimo, da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo, ki je brezplačna.
  • Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor pismonoša ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: ”Prejemnik neznan”.
  • Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz Pošte Slovenije.

Stroški dostave:

  • Stroški dostave za vsako naročilo je 1,80 € (z DDV).
  • Ob naročilu nad 25 € je dostava brezplačna.

OPOZORILO: Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna provizijo za odkupnino v vrednosti 1,50 € (pri znesku odkupnine pod 98 €), 1,17 % od vrednosti odkupnine 98 € – 500 € in maksimalno 5,36 € + 0,30% od odkupnine (pri znesku odkupnine nad 501 €).

NASVET: Pri plačilu po predračunu se izognete proviziji za odkupnino ter stroškom manipulacije odkupnine v višini 1,50 €, ki ga zaračuna Pošta Slovenije za plačilo pošiljk po povzetju.

Drugih morebitnih dodatnih stroškov dostave ni.

Pogoji dostave izven Slovenije

Zgoraj navedeni roki in stroški dostave veljajo za področje Slovenije. O pogojih in cenah dostave v države izven Slovenije nam prosim pišite na naš elektronski naslov info@atur-travel.si in z veseljem vam bomo pomagali.